dimecres 10 d’octubre 19:30h trobada XICS al Centre Cívic Sant Martí

Posted: 8 Octubre 2012 in Uncategorized

Hola amics i amigues de la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí!

Us volem recordar que les trobades mensuals de la Xarxa d’ Intercanvi de Coneixements i Serveis (XICS) son cada 2on dimecres de mes. La propera reunió és el dimecres 10 d’ octubre a les 19:30 a la sala 606 (6a planta) del Centre Cívic Sant Martí (C/ Selva de Mar, 215).

Les trobades son obertes a tothom que estigui interessat-ada en rebre informació sobre el sistema d’ intercanvi “MINUTO” i els que ja estem començant a fer servir com a moneda local els “MINUTOS” comentarem les nostres experiències i mirarem de trobar noves oportunitats per intercanviar.

També us anunciem una novetat d’ aquesta temporada: “LLIBRES EN XARXA”. Ens dediquem a recollir llibres i els posem a disposició de tot aquell qui vulgui a les diferents plantes i al bar del Centre Cívic St. Martí. Us recomanem fer una ullada segur que trobeu lectures interessants!

Si teniu llibres i no sabeu que fer amb ells els podeu portar a la consergeria del C. Cívic. Nosaltres ens encarregarem de donar-los una altra oportunitat de ser llegits.

I ja per últim dir-vos que podeu trobar a la Xarxa Comunitària al FACEBOOK!

Fins aviat!

Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s